Google-review score van 4.7 / 5 uit 350+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wij repareren Macbooks. Computers. Moederborden. Laptops. Playstation. Xbox. HDD's

●  Sorry, we zijn gesloten.

Onze Functies en Diensten

Apple specialisten

Als gecertificeerde Apple-specialisten zijn wij gespecialiseerd in het repareren van alle Apple-producten, van MacBooks tot iPhones. Wij gebruiken alleen originele onderdelen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaat naar behoren werkt en u er lang plezier van heeft.

Game console Reparatie

Heb je problemen met je PlayStation, Xbox of Nintendo? Onze technici hebben veel ervaring met het oplossen van problemen met game consoles. Van HDMI-poorten tot blauw scherm van de dood, wij repareren het allemaal.                                                          

HDD - SDD Reperatie

Verloren bestanden zijn geen probleem voor ons. Onze technici kunnen gegevens terughalen van beschadigde of defecte harde schijven, USB-sticks, SD-kaarten en andere opslagapparaten.                                                                                                                   

hardware reparatie

wij bieden ook reparaties en onderhoudsdiensten aan voor allerlei andere soorten hardware. Of u nu problemen hebt met uw laptop, tablet, printer of andere apparaten, wij staan klaar om u te helpen.                                                                                                             

Software problemen

Bij Computerglobe.nl bieden wij niet alleen hardware reparaties en onderhoud, maar ook software reparatie voor zowel Mac OS als Windows. Onze technici zijn deskundig en helpen u bij het oplossen van alle softwareproblemen.                                      

Moederbord Reparatie

Bij Computerglobe.nl repareren wij ook moederborden van computers en andere apparaten, naast het oplossen van hardware- en softwareproblemen. Onze ervaren technici bieden een snelle en betrouwbare reparatieservice voor alle soorten moederbordproblemen.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​