Google-review score van 4.7 / 5 uit 350+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Update Kaspersky

Update Kaspersky
Kaspersky Lab wil de Amerikaanse autoriteiten toegang geven tot de broncode van hun antivirussoftware.

Dat zei Eugene Kaspersky, oprichter van het Russische antivirusbedrijf, tegenover The Australian.
De Amerikaanse National Security Agency (NSA), de Defense Intelligence Agency (DIA) en de FBI zeiden eerder al onderzoek te doen naar het gebruik van de antivirussoftware binnen de Amerikaanse overheid.
Er zouden zorgen zijn omdat Rusland verdacht wordt van hacks. De FBI is bang dat Russische spionnen de software van Kaspersky proberen te misbruiken om Amerikaanse computers te bespioneren en te saboteren.

Controle

Kaspersky wil de Amerikaanse autoriteiten toegang tot de broncode geven zodat zij een controle kunnen uitvoeren. “Als we overheidscontracten hebben worden we in sommige gevallen gevraagd onze technologieën te laten zien, wat we dan ook doen”, aldus de oprichter van het bedrijf.
Ook heeft de virusbestrijder aangeboden om in Amerika te getuigen dat de software geen achterdeurtjes bevat. Kaspersky zegt verder dat het niet mogelijk is voor werknemers om kwaadaardige code aan de software toe te voegen, omdat de code in de gaten wordt gehouden.

Bron: Nu.nl, The Australian

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​