Advies.    Reparatie zelfde dag*     Geen onverwachte kosten.     Apple specialist.
Openingstijden:  Ma - Za 9:30 - 18:00 Do 9:30 - 20:00

Computer reparatie winkel in Amsterdam Zuid

Computerglobe > Computer reparatie winkel in Amsterdam Zuid

Wie is Computerglobe

Wij zijn een Computer reparatie winkel. Een hecht team aan ervaren mederwerkers. Wij houden ons voornamelijk bezig met reparatie van bijvoorbeeld Macbook, Laptops, Computers, notebooks, Moederborden. Naast dat wij specialistische reparaties uitvoeren hebben wij ook een breed in-store assortiment.

Reparatie

Wij repareren elk apparaat alle merken. Als het defect is kunnen wij het repareren! U kunt dan denken aan merken zoals Apple, Dell, HP, Lenovo, Acer, Asus, Samsung en nog veel meer.

Moederbord reparaties

Wij specialiseren ons onderanderen in het repareren van moederborden. waar veel grote bedrijven zoals apple uw alleen de optie geven tot vervanging van een moederbord kunnen wij deze ook repareren.

Het repareren van een moederbord is vaak veel goedkoper als het vervangen.

Verkoop

Wij hebben een breed assortiment aan computer en laptop kabels en onderdelen. Voor elke laptop hebben wij een adapter. en voor elk beeldscherm een kabel.

Hoe wij werken

Wanneer u een laptop of computer heeft die problemen heeft kunt u langs komen dan leggen wij uit wat wij voor uw kunnen betekenen.

indien u de laptop achterlaat nemen wij deze in onderzoek.
voor het onderzoeken hanteren wij een instap tarief van 30 euro.
Als de reparatie niet meer als 30 euro kost betaald u alleen de onderzoekskosten wanneer het meer kost nemen wij eerst contact met u op om de opties te bespreken. U betaald de onderzoekskosten echter alleen wanneer u beslist geen reparatie uit te voeren.