Google-review score van 4.7 / 5 uit 390+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wij proberen onze voorwaarden zo simpel mogelijk uit te leggen.
Mocht u vragen hebben neem dan contact op met onze klantenservice.

Reparatievoorwaarden van Computerglobe:

  1. Onderzoekskosten: Voor elk onderzoek wordt een vast bedrag van 30 euro in rekening gebracht. Dit bedrag wordt achteraf betaald, of verrekend met het reparatie bedrag. ongeacht of er wel of geen reparatie plaatsvindt.
  2. Garantie: Computerglobe biedt alleen garantie op hardwarereparaties. We geven geen garantie op software- of datagerelateerde problemen.
  3. Prijsstijging: Indien de kosten van de reparatie hoger zijn dan oorspronkelijk ingeschat, zullen we dit altijd eerst met u bespreken voordat we verdergaan met de reparatie.
  4. Ophalen van gerepareerde producten: U bent verantwoordelijk voor het ophalen van het gerepareerde product binnen 30 dagen na dat uw apparaat als gereed wordt gemarkeerd. Als het product niet binnen deze periode wordt opgehaald, vervalt het eigendom aan Computerglobe. Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om het product op tijd op te halen, dient u dit voorafgaand aan de vervaldatum aan ons te melden via het reparatie overzicht.
  5. Aanvaarding van risico's: Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, aanvaardt u alle risico's die gepaard gaan met de reparatie van uw product. Computerglobe is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies van gegevens die optreden tijdens het reparatieproces.
  6. Verantwoordelijkheid van de klant: Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle persoonlijke bestanden en gegevens op uw product zijn opgeslagen voordat u het ter reparatie aanbiedt. Computerglobe is niet verantwoordelijk voor het verlies van gegevens van klanten tijdens de reparatie.
  7. Aansprakelijkheid van Computerglobe: Computerglobe is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, voortvloeiend uit de reparatie van uw product, inclusief, maar niet beperkt tot, verlies van winst, gegevens of gebruik van het product.
  8. Betaling: De kosten van de reparatie dienen volledig te worden betaald voordat het gerepareerde product wordt vrijgegeven.
Door akkoord te gaan met deze reparatievoorwaarden, stemt u in met de bovengenoemde voorwaarden en bevestigt u dat u alle risico's die gepaard gaan met de reparatie van uw product begrijpt en accepteert.

Datum: 1-2-2019


Download PDF:

computerglobe-reparatie-voorwaarden.pdf

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​