Google-review score van 4.7 / 5 uit 350+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple●  We zijn geopend.

Google-review score van 4.7 / 5 uit 300+ reviews.

iPhone Reparatie service

Als eigenaar van een iPhone kan het soms behoorlijk vervelend zijn als er iets misgaat met je apparaat. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een kapotte batterij of een defecte camera, een defecte iPhone kan je dagelijkse leven flink verstoren. Gelukkig kun je voor iPhone reparaties terecht bij Computerglobe, een erkende reparateur die gespecialiseerd is in het repareren van iPhones. Nu tijdelijk 50% korting op iPhone reparatie

Een van de meest voorkomende reparaties voor een iPhone is het vervangen van een gebroken scherm. Een gebarsten scherm kan niet alleen esthetisch onaantrekkelijk zijn, maar het kan ook de prestaties van je iPhone beïnvloeden. Bij Computerglobe kunnen ze het scherm van je iPhone snel en professioneel vervangen. Wij gebruiken alleen de beste onderdelen en zorgen ervoor dat je iPhone er weer als nieuw uitziet.

Een andere veelvoorkomende reparatie voor iPhones is het vervangen van de batterij. Na verloop van tijd kan de batterij van je iPhone zijn kracht verliezen, waardoor je misschien niet meer de hele dag kunt gebruiken zonder op te laden. Bij Computerglobe kunnen ze de batterij van je iPhone vervangen met een nieuwe, originele Apple-batterij. Dit zorgt ervoor dat je iPhone weer zo lang meegaat als toen je hem net kocht.

Als je problemen hebt met de camera van je iPhone, kan Computerglobe ook helpen. Of het nu gaat om een defecte camera aan de voor- of achterkant van je iPhone, hun technici hebben de expertise om deze te repareren. Ze kunnen je iPhone snel en efficiënt repareren, zodat je weer probleemloos foto’s en video’s kunt maken.

Tot slot, als je iPhone andere problemen heeft, zoals problemen met de luidspreker, het moederbord of andere componenten, kan Computerglobe ook helpen. Ze hebben uitgebreide ervaring in het oplossen van verschillende technische problemen met iPhones en zorgen ervoor dat je apparaat snel weer in topconditie is.

Of je nu een gebarsten scherm, een slechte batterij, een defecte camera of een ander probleem hebt met je iPhone, bij Computerglobe kun je rekenen op professionele en betrouwbare reparatieservices. Hun technici hebben de expertise en ervaring om snel en efficiënt verschillende reparaties uit te voeren en ervoor te zorgen dat je iPhone weer als nieuw werkt.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​