Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

  1. Wat voor soort services biedt Computerglobe? Computerglobe biedt een breed scala aan services, waaronder computerreparatie, netwerkinstallatie, virusverwijdering, dataherstel en -back-up, en meer.

  2. Hoe kan ik een afspraak maken voor reparatie? U kunt een afspraak maken via onze website, e-mail, telefoon of door langs te komen op ons kantoor.

  3. Wat zijn de openingstijden van Computerglobe? Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur

  4. Wat zijn de tarieven voor de services van Computerglobe? Onze tarieven zijn afhankelijk van de specifieke service die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

  5. Kan ik mijn computer bij jullie achterlaten voor reparatie? Ja, u kunt uw computer bij ons achterlaten voor reparatie. We zullen u op de hoogte houden van de voortgang van de reparatie en u op de hoogte stellen wanneer uw computer klaar is.

  6. Hoe lang duurt een reparatie gemiddeld? De duur van de reparatie hangt af van het probleem en de omvang van de reparatie. We zullen u een schatting geven van de reparatietijd wanneer u contact met ons opneemt.

  7. Kan ik bij Computerglobe terecht voor zakelijke IT-oplossingen? Ja, Computerglobe biedt oplossingen op maat voor bedrijven, van netwerkinstallatie tot cloudoplossingen en meer.

  8. Bieden jullie ook garantie op reparaties? Ja, we bieden garantie op alle reparaties die we uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

  9. Wat gebeurt er als mijn computer niet gerepareerd kan worden? Als we uw computer niet kunnen repareren, zullen we u op de hoogte brengen en u adviseren over mogelijke vervolgstappen.

  10. Kan ik bij Computerglobe ook terecht voor het kopen van nieuwe apparatuur? Ja, we bieden ook nieuwe apparatuur te koop aan, zoals computers, laptops, printers en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​