Google-review score van 4.7 / 5 uit 390+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wij repareren Macbooks. Computers. Moederborden. Laptops. Playstation. Xbox. HDD's

●  Sorry, we zijn gesloten.

Apple Specialisten

Als Apple-specialist bieden wij een breed scala aan diensten om onze klanten te helpen bij het repareren, onderhouden en upgraden van  hun Apple-apparaten. Hieronder volgt meer informatie over onze diensten.

 

Reparaties

 Wij repareren alle soorten problemen die zich kunnen voordoen bij Apple-apparaten, zoals schermreparaties, batterijvervangingen, waterschade, laadproblemen, softwareproblemen en meer. Onze hoogopgeleide technici gebruiken originele Apple-onderdelen en voeren reparaties snel uit om ervoor te zorgen dat onze klanten weer snel aan de slag kunnen.

Dataherstel

Wij bieden dataherstel aan voor Apple-apparaten waarbij per ongeluk gewiste of verloren bestanden worden hersteld. Dit kan helpen om belangrijke gegevens te herstellen die anders verloren zouden zijn gegaan. Onze technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van gegevens en gebruiken geavanceerde technologieën om verloren gegevens te herstellen.

Upgrades

Wij bieden upgrades aan voor Apple-apparaten om de prestaties te verbeteren en de levensduur te verlengen. Dit omvat bijvoorbeeld het vervangen van de harde schijf door een solid-state drive (SSD) voor een snellere computer of het upgraden van het geheugen om meer apps en programma’s te kunnen gebruiken. Door te upgraden kunnen klanten de prestaties van hun Apple-apparaten verbeteren zonder te hoeven investeren in nieuwe apparaten.

Onderhoud

Wij bieden regelmatig onderhoud aan voor Apple-apparaten om de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen. Dit omvat onder meer het verwijderen van stof en vuil, het controleren van de batterijduur en het bijwerken van de software. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, kunnen klanten de kans op toekomstige problemen minimaliseren.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​