Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wij repareren Macbooks. Computers. Moederborden. Laptops. Playstation. Xbox. HDD's

●  Sorry, we zijn gesloten.

Hardware Reparatie

Als hardware reparatiespecialist zijn wij toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij begrijpen hoe belangrijk hardware is voor onze klanten en wij zetten ons in om problemen snel en effectief op te lossen. Onze technici hebben jarenlange ervaring in het Repareren en onderhouden van hardware en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Reparaties

Wij bieden reparaties aan voor alle soorten hardwareproblemen, zoals falende moederborden, beschadigde voedingen, defecte grafische kaarten en meer. Onze technici hebben jarenlange ervaring in het diagnosticeren en oplossen van deze problemen en gebruiken hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat de apparaten van onze klanten weer goed functioneren.

Diagnose

Wij bieden diagnostische diensten aan om de oorzaak van hardwareproblemen te achterhalen. Onze technici hebben de kennis en ervaring om snel en nauwkeurig problemen te identificeren en klanten te adviseren over de beste oplossing.

Upgrades

Wij bieden upgrades aan voor verschillende soorten hardware om de prestaties van computers en laptops te verbeteren. Dit omvat bijvoorbeeld het upgraden van de RAM, het vervangen van verouderde componenten of het installeren van nieuwe hardware om de prestaties te verbeteren.

Onderhoud

Wij bieden installatiediensten aan voor nieuwe hardware om ervoor te zorgen dat deze correct is geïnstalleerd en optimaal presteert. Onze technici hebben de kennis en ervaring om hardware veilig en efficiënt te installeren en klanten te adviseren over het gebruik en onderhoud van hun nieuwe hardware.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​