Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wij repareren Macbooks. Computers. Moederborden. Laptops. Playstation. Xbox. HDD's

●  We zijn geopend.

HDD/SDD Reparatie Reparatie

Als HDD- en SSD-reparatiespecialist zijn wij toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij begrijpen hoe belangrijk gegevens en opslag voor onze klanten zijn en wij zetten ons in om problemen snel en effectief op te lossen. Onze technici hebben jarenlange ervaring in het repareren en onderhouden van HDD’s en SSD’s en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Reparaties

Wij bieden reparaties aan voor alle soorten problemen die zich kunnen voordoen bij HDD’s en SSD’s, zoals beschadigde sectoren, falende hardware, slechte lees- en schrijfsnelheden en meer. Onze technici hebben jarenlange ervaring in het diagnosticeren en oplossen van deze problemen en gebruiken hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat de HDD’s en SSD’s van onze klanten weer goed functioneren.

Gegevensherstel

Wij bieden gegevensherstel aan voor HDD’s en SSD’s die zijn beschadigd of niet meer werken. Onze technici maken gebruik van geavanceerde software en technologieën om verloren gegevens te herstellen en terug te brengen naar onze klanten. Wij begrijpen hoe belangrijk gegevens voor onze klanten zijn en wij doen er alles aan om deze veilig terug te krijgen.

Upgrades

Wij bieden upgrades aan voor HDD’s en SSD’s om de prestaties van computers en laptops te verbeteren. Dit omvat bijvoorbeeld het vervangen van een HDD door een snellere SSD voor snellere opstart- en laadtijden, of het upgraden van de capaciteit van de HDD of SSD. Door te upgraden kunnen klanten de prestaties van hun computers en laptops verbeteren zonder te hoeven investeren in nieuwe hardware.

HDD/SDD Klonen

Wij bieden klonen aan voor HDD’s en SSD’s om gegevens veilig over te zetten naar een nieuwe schijf. Dit omvat bijvoorbeeld het klonen van een oude HDD naar een nieuwe SSD om de prestaties te verbeteren of het klonen van een beschadigde HDD naar een nieuwe HDD om gegevens te herstellen. Onze technici zorgen ervoor dat het kloonproces soepel verloopt en dat alle gegevens veilig en intact worden overgedragen.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​