Nintendo Switch reparatie

Ervaart u probleem met uw Nintendo Switch? Dan helpen wij u graag verder! U kunt binnen een korte tijd weer van uw Switch genieten als vanouds bij ComputerGlobe zijn wij gespecialiseerd in onder andere de reparatie van de Nintendo Switch. U kunt gemakkelijk via onze website of per telefoon een afspraak maken. Als langskomen geen optie is dan kunt u uw Switch ook voor reparatie naar ons opsturen!

Wij repareren alles omtrent de Nintendo Switch.

Waaronder:
* Problemen met het lezen van een spelkaart
* Problemen met het scherm
* Schade aan het scherm
* Beschadigde behuizing
* Vloeistofsschade
* Probleem met aan- of uitgaan
* De richtingsstick van de Joy-Con werkt niet of niet goed
* Joy-Con niet herkend of niet geregistreerd terwijl hij vastgemaakt is aan het systeem
* De verbinding tussen de Joy-Con-controllers en het systeem wordt herhaaldelijk verbroken
* Overige problemen

Werkwijze
Nadat u de Switch bij ons heeft afgeleverd doen wij uitgebreid onderzoek. Na het onderzoek ontvangt u van ons een offerte. U besluit dan zelf of u de Switch wilt laten repareren!Nintendo Switch reparaties

Scherm reparatie

Is het scherm van je Nintendo Switch gebarsten of kapot? Bij Computerglobe vervangen we het scherm snel en professioneel met onderdelen van hoge kwaliteit. Zo kun je weer optimaal genieten van je apparaat zonder zorgen.

Accu vervangen

Een defecte Nintendo Switch accu kan leiden tot problemen zoals een kortere batterijduur, onverwachte uitschakelingen en een langzamere werking van uw apparaat.

Oplaadpoort vervangen 

Is uw Nintendo Switch batterij snel leeg of laadt hij niet meer op? Laat de accu vervangen bij ons en geniet weer van een langere batterijduur.