Google-review score van 4.7 / 5 uit 350+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wij repareren Macbooks. Computers. Moederborden. Laptops.  Playstation.  Xbox. Deze reparaties bieden wij aan

Scherm reparatie

Is het scherm van je gebarsten of kapot? Bij Computerglobe vervangen we het scherm snel en professioneel met onderdelen van hoge kwaliteit. Zo kun je weer optimaal genieten van je apparaat zonder zorgen.

Accu vervangen

Een defecte accu kan leiden tot problemen zoals een kortere batterijduur, onverwachte uitschakelingen en een langzamere werking van uw apparaat.

Oplaadpoort vervangen 

Als je problemen ondervindt bij het opladen van je Reparatie, kan het zijn dat de oplaadpoort kapot is. 

Moederbord reparatie

Een moederbord is een belangrijk onderdeel van een computer omdat het alle andere componenten met elkaar verbindt. Het repareren van een moederbord kan dus een complexe en delicate klus zijn die alleen kan worden uitgevoerd door ervaren technici met de juiste apparatuur en kennis.

MacOS installatie 

Heeft u problemen met uw besturingsysteem MacOS of wilt u upgraden naar een nieuwere versie van MacOs Wij kunnen meerdere versies van MacOs installeren waaronder Mojave, Catalina, Big Sur, Monterey en Ventura. 

Windows installatie

Heeft u problemen met uw besturingsysteem Windows of wilt u upgraden naar een nieuwere versie van Windows Wij kunnen meerdere versies van windows installeren waaronder Windows 11, Windows 10, Windows 8 en windows 7. 

En nog veel meer

Bij Computerglobe begrijpen we hoe belangrijk technologie is in ons dagelijks leven. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw computer- en technologiebehoeften worden vervuld. Onze deskundige technici staan klaar om je te helpen bij verschillende aspecten van je apparaten en systemen.

Een van de diensten die we aanbieden, is schermreparatie. Als het scherm van je apparaat gebarsten of kapot is, kunnen onze technici het snel en professioneel vervangen met hoogwaardige onderdelen. Op die manier kun je weer optimaal genieten van je apparaat zonder zorgen.

Een andere veelvoorkomende service is de vervanging van de accu. Een defecte accu kan leiden tot problemen zoals een kortere batterijduur, onverwachte uitschakelingen en een vertraagde werking van je apparaat. Onze technici kunnen de accu van je apparaat vervangen, zodat je weer kunt genieten van een optimale batterijprestatie.

Daarnaast bieden we ook diensten aan zoals de vervanging van de oplaadpoort. Als je problemen ondervindt bij het opladen van je apparaat, kan het zijn dat de oplaadpoort kapot is. Onze technici kunnen deze vervangen, zodat je apparaat weer probleemloos kan worden opgeladen.

Naast hardwaregerelateerde diensten bieden we ook softwareoplossingen aan. Als je problemen ondervindt met je besturingssysteem, zoals MacOS of Windows, kunnen we je helpen. We kunnen meerdere versies van zowel MacOS als Windows installeren, zodat je systeem up-to-date en goed functionerend blijft.

Bij Computerglobe begrijpen we dat technologie complex kan zijn. Daarom hebben we ervaren technici met de juiste kennis en apparatuur om moederbordreparaties uit te voeren. Het moederbord is een essentieel onderdeel van een computer, omdat het alle andere componenten met elkaar verbindt. Als je moederbord problemen heeft, kunnen onze technici het repareren, waardoor je systeem weer optimaal kan functioneren.

Onze missie is om jouw computer- en technologie-ervaring te verbeteren door hoogwaardige reparaties en diensten aan te bieden. Of het nu gaat om hardwareproblemen, software-upgrades of installaties, bij Computerglobe kun je rekenen op betrouwbare en professionele ondersteuning.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​