Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wij repareren Macbooks. Computers. Moederborden. Laptops. Playstation. Xbox. HDD's

●  Sorry, we zijn gesloten.

Software Problemen

Als software reparatiespecialist begrijpen wij hoe belangrijk het is om de software van uw computer of laptop goed te laten functioneren. Wij streven ernaar om onze klanten snel en effectief te helpen bij het oplossen van hun softwareproblemen. Onze technici hebben de kennis, ervaring en tools om deze problemen op te lossen en de prestaties van uw computer of laptop te verbeteren.

Virus en malwareverwijdering

Wij bieden diensten aan om virussen en malware te verwijderen die de prestaties van computers en laptops kunnen vertragen en gevoelige informatie kunnen stelen. Onze technici hebben de nieuwste tools en software om deze problemen snel en effectief op te lossen.

Besturingssysteem installatie

Wij bieden installatiediensten aan voor verschillende soorten besturingssystemen, zoals Windows en Mac OS. Onze technici hebben de kennis en ervaring om deze systemen correct te installeren en klanten te adviseren over het gebruik en onderhoud ervan.

Dataherstel

Wij bieden diensten aan om verloren of beschadigde gegevens te herstellen. Onze technici hebben de tools en kennis om gegevens te herstellen die verloren zijn gegaan als gevolg van een virusaanval, een hardwarestoring, per ongeluk verwijderen of andere problemen.

Software Installatie

Onze software reparatiespecialisten bieden diensten aan om problemen op te lossen en software te installeren. Of het nu gaat om programma’s die vastlopen of foutmeldingen die verschijnen, onze technici hebben de kennis en ervaring om deze problemen snel en efficiënt op te lossen. Daarnaast bieden wij ook installatiediensten aan voor verschillende soorten software, zoals antivirusprogramma’s, office-toepassingen en meer. Onze technici hebben de kennis en ervaring om deze programma’s correct te installeren en klanten te adviseren over het gebruik en onderhoud ervan.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​