Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Meesters in computerreparatie

Bij Computerglobe specialiseren we ons in alle soorten computer reparaties, van laptop reparatie tot complexe PC-problemen. Ons deskundige team in Amsterdam staat klaar om snel en efficiënt elk probleem op te lossen. Of je nu een afspraak wilt maken voor reparatie of advies nodig hebt over jouw computer, wij zijn jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige service.

Wij repareren jouw moederbordproblemen

In het hart van elke PC en laptop ligt het moederbord, essentieel voor de werking van je apparaat. Bij Computerglobe begrijpen we dit en bieden we gespecialiseerde computer reparatie diensten aan, gericht op moederbordproblemen. Of je nu een desktop of een laptop hebt, ons team in Amsterdam is bedreven in het nauwkeurig diagnosticeren en herstellen van deze complexe componenten. Wacht niet langer; neem contact op voor een betrouwbare reparatie en uitstekende service.

“Met deskundige voorbereiding benadert Computerglobe specifieke doelgroepen en overtuigt hen om te kiezen voor onze computerreparatieservices, wat leidt tot waardevolle leads en klantaankopen.”

Experts in dataherstel en beveiliging

Experts in Dataherstel en Beveiliging – Data is kostbaar. Bij Computerglobe zijn we niet alleen experts in computer reparatie, maar begrijpen we ook het belang van geavanceerde oplossingen voor dataherstel en beveiliging. Of het nu gaat om het terughalen van verloren bestanden van je laptop of computer, of het beschermen van je gegevens tegen toekomstige dreigingen, ons team staat klaar. Met de nieuwste technologieën en methoden garanderen we niet alleen de service en oplossing voor jouw problemen, maar ook de veiligheid en integriteit van jouw digitale leven. Vertrouw op ons voor de hoogste standaard in dataherstel en beveiliging, waarbij we elke computer reparatie en dataherstel taak met de grootste zorg en aandacht behandelen.

Diagnose van onbekende computerproblemen

Is je computer traag of functioneert hij niet zoals verwacht, maar kun je het probleem niet pinpointen? Geen zorgen, bij Computerglobe zijn we gespecialiseerd in zowel computer reparatie als het diagnosticeren van mysterieuze kwesties. Met onze geavanceerde diagnostische tools en diepgaande kennis, identificeren we snel het probleem en bieden we een effectieve oplossing. Of het nu gaat om een desktop of laptop, ons team staat klaar om elk onbekend probleem te analyseren en te verhelpen. Vertrouw op ons voor een grondige service en om het mysterie van jouw computerprobleem te ontrafelen.

Hardware-upgrades: Til je PC naar een Hoger Niveau

Heeft je computer een upgrade nodig om de nieuwste software of games aan te kunnen? Bij Computerglobe zijn we niet alleen meesters in computer reparatie, maar ook in hardware-upgrades en -aanpassingen. Of je nu meer geheugen, een krachtigere grafische kaart, of een snellere processor nodig hebt, wij hebben de expertise en de onderdelen om je PC te transformeren. Voor zowel laptop als desktop upgrades, ons team staat klaar om je te helpen het maximale uit je computer te halen voor een topprestatie. Laat ons je probleem oplossen en een passende oplossing bieden, zodat je altijd de beste service en prestaties van je apparaat krijgt.

Op Maat Gemaakte PC's: Jouw Droomcomputer Gerealiseerd

Bij Computerglobe realiseren we jouw droom van een perfecte computer. Ons team van deskundigen in computer reparatie en PC-bouw staat klaar om een unieke, op maat gemaakte PC te ontwerpen en te bouwen die aan al jouw wensen voldoet. Of je nu een krachtige gaming laptop, een betrouwbare werkstation, of een geavanceerde desktop met de nieuwste processor en schijf zoekt, wij hebben de ervaring en voorraad om dit te realiseren.

Onze service omvat niet alleen het bouwen van de computer, maar ook het bieden van advies over software, hardware en de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Van de prijs tot de gebruik-ervaring, wij zorgen ervoor dat elk aspect van jouw nieuwe PC aan jouw verwachtingen voldoet. Heb je al een idee of ben je nog aan het oriënteren? Maak een afspraak met ons in Amsterdam, Hengelo, of ergens anders in de buurt, en laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale computer.

Google-review score van 4.7 / 5 uit 300+ reviews.

Yi yvonne.romar
Yi yvonne.romar
10 reviews
Lees verder
Geweldig! Zulke winkels moeten we koesteren want ze zijn zeldzaam. Aardig, bekwaam, service-gericht, snel en erg redelijke prijzen. Echte aanrader.
Hirano Masashi
Hirano Masashi
55 reviews
Lees verder
I stopped by because I suddenly needed a printer cable. The staff at the store were all friendly, so I felt comfortable shopping.
Ludovico Lami
Ludovico Lami
29 reviews
Lees verder
I brought them my MacBook Pro 2019 because the keyboard broke all of a sudden. When I told them that I needed the laptop back urgently, they were very kind to arrange for a very quick turnaround time, about 3 hours. Cost 250 euros. I was very happy with the service, so I can definitely recommend it!
Giulia Viero
Giulia Viero
13 reviews
Lees verder
They fixed the screen of my phone in less than 2 days, the service is very nice and efficient. The price is definitely reasonable. In other places, they told me I should have changed my phone because water got inside my cracked screen and damaged my phone too much. I'm glad they could repair it, I'd recommend them
Francis Chung
Francis Chung
101 reviews
Lees verder
I stumbled upon Computerglobe after couple of rejections from other repair shops who wouldn't take on my repair job. And it turned out to be a huge blessing in disguise.
Nadja van Albada
Nadja van Albada
2 reviews
Lees verder
Het laptopscherm van mijn zoon zijn laptop was kapot. We zijn supersnel en vriendelijk geholpen. Mijn zoon is erg opgelucht 🙂

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​