Google-review score van 4.7 / 5 uit 390+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Zakelijke oplossing B2B

Reparatie B2B

Computerglobe is uw partner voor alle zakelijke reparaties en onderhoud. Bent u een bedrijf dat reparaties uitvoert voor consumenten of heeft u technische ondersteuning nodig bij uw bedrijf? Wij verlenen verschillende zakelijke oplossingen voor bedrijven.

Service Provider

Als serviceprovider of met een vast onderhoudsplan kunt u rekenen op Computerglobe om uw reparaties en onderhoud tegen een gereduceerd tarief uit te voeren. Wij bieden niet alleen reparaties aan, maar ook preventief onderhoud en regelmatige updates, zodat u altijd beschikt over de nieuwste technologie en uw apparatuur optimaal functioneert.

Ons Doel

Wat ons onderscheidt van andere reparatie- en onderhoudsdiensten is ons commitment om snel en efficiënt te werken, terwijl we altijd uw bedrijfsbehoeften en prioriteiten in gedachten houden. Wij geloven in persoonlijke en proactieve service, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om een optimale dienstverlening te bieden.

Meld je aan en wordt zakelijke klant

In welke branche bevindt uw bedrijf

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​