Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wat moet je doen als je iPhone-scherm kapot is?

iPhone-scherm kapot

Wat moet je doen als je iPhone-scherm kapot is?

Wanneer je ontdekt dat je iPhone-scherm kapot is, zijn hier de stappen die je kunt volgen:

  1. Beoordeel de schade: Inspecteer het scherm zorgvuldig om de omvang van de schade vast te stellen. Is het scherm gebarsten, bekrast of volledig gebroken?
  2. Maak een back-up: Zorg ervoor dat je een recente back-up hebt van je iPhone-gegevens via iCloud of iTunes om verlies van gegevens te voorkomen. Voor uitleg volg deze link.
  3. Overweeg professionele reparatie: Het is meestal aanbevolen om je iPhone-scherm te laten repareren door een erkende reparatiewinkel om verdere schade te voorkomen. Zoek een betrouwbare reparatiewinkel in jouw omgeving.
  4. Informeer naar kosten en garanties: Vraag naar de reparatiekosten en de garantievoorwaarden bij de reparatiewinkel voordat je beslist. Garanties kunnen variëren, afhankelijk van de reparatiewinkel.

Hoe duur is het om een iPhone-scherm te vervangen?

De kosten voor het vervangen van een iPhone-scherm variëren afhankelijk van het model van je iPhone en waar je de reparatie laat uitvoeren. Over het algemeen kunnen de kosten variëren van €35 tot €400 of meer. Dit kan ook afhangen van de mate van schade aan het scherm. Kijk hier voor actuele prijzen.

Wat kost iPhone 11 scherm vervangen?

De kosten voor het vervangen van een iPhone 11-scherm kunnen variëren, Afhankelijk van de reparatiewinkel en de kwaliteit van het vervangende scherm.

Hoe kan je zelf je scherm repareren?

Zelf je iPhone-scherm repareren is mogelijk, maar het vereist de nodige kennis, vaardigheden en het juiste gereedschap. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen als je besluit om het zelf te proberen:

  • Koop een vervangend scherm en de benodigde gereedschappen, zoals schroevendraaiers en zuignappen.
  • Zoek online handleidingen of video’s die je stapsgewijze instructies geven voor je specifieke iPhone-model.
  • Wees voorzichtig en geduldig tijdens het proces, omdat iPhones complexe apparaten zijn.
  • Zorg ervoor dat je een schone, goed verlichte werkruimte hebt.
  • Als je niet zeker bent van je vaardigheden, is het verstandiger om de reparatie aan professionals over te laten om verdere schade te voorkomen.

* Houd er rekening mee dat zelfreparatie risico’s met zich meebrengt. Overweeg de complexiteit van het proces zorgvuldig voordat je beslist. Het kan verstandiger zijn om professionele reparatie te overwegen om verdere schade te voorkomen. Raadpleeg altijd een erkende reparatiewinkel voor deskundig advies.*

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​