Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Wij repareren Macbooks. Computers. Moederborden. Laptops. Playstation. Xbox. HDD's

●  Sorry, we zijn gesloten.

Moederbord Reparatie

Als moederbord reparatiespecialist begrijpen wij hoe belangrijk een goed functionerend moederbord is voor uw computer of laptop. Wij streven ernaar om onze klanten snel en effectief te helpen bij het oplossen van hun moederbordproblemen. Onze technici hebben de kennis, ervaring en tools om deze problemen op te lossen en uw computer of laptop weer optimaal te laten presteren.

Diagnose en hardwarefouten

Onze technici zijn getraind om moederbordproblemen te diagnosticeren en te repareren, zoals defecte geheugenslots, beschadigde circuits, problemen met de stroomvoorziening en meer. We gebruiken geavanceerde technologie en hulpmiddelen om het probleem snel en efficiënt te identificeren en op te lossen.

Vervanging van moederborden

Als reparatie niet mogelijk is, bieden wij vervangingsdiensten aan voor moederborden. We hebben toegang tot een breed scala aan moederborden van verschillende merken en modellen, en kunnen deze snel en vakkundig installeren.

Upgrades van moederborden

Als u uw computer wilt upgraden, kunnen wij u helpen bij het kiezen van het juiste moederbord dat past bij uw specifieke behoeften. We kunnen ook de installatie van het nieuwe moederbord verzorgen en uw bestaande hardware overzetten naar het nieuwe moederbord.

BIOS updates

We bieden BIOS-update diensten aan om de prestaties van uw moederbord te verbeteren. Onze technici kunnen de nieuwste updates downloaden en installeren om de compatibiliteit met uw hardware te verbeteren en de prestaties te optimaliseren.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​