Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Apple laat gebruikers vertragingsfunctie iPhone binnenkort uitschakelen

Apple laat gebruikers vertragingsfunctie iPhone binnenkort uitschakelen

Apple maakt het binnenkort mogelijk om de vertragings functie van de iPhone uit te schakelen.

Er was nogal wat ophef over het vertragen van oude iPhones. Apple remt de processor van een iPhone met versleten batterij af om de accuduur te verlengen en uitvallen te voorkomen. Een oplossing is in zicht. Een nieuwe update maakt de vertragingsfunctie namelijk optioneel.

Dat vertelde Apple CEO Tim Cook in een interview met ABC News. Onlangs bleek het bedrijf de prestaties van de iPhones met slechte accu’s in te perken. Dat moet en is nodig volgens de techgigant om technische fouten te voorkomen.

“We gaan mensen vertellen dat we de prestaties van hun apparaten tot op een bepaald punt inperken, om te voorkomen dat hun telefoons onverwacht opnieuw opstarten”, vertelt de topman. “ En als mensen dat niet dan kunnen ze de optie uitschakelen.”

Hoewel gebruikers de prestatie vermindering kunnen uitschakelen raadt Cook af om dit te doen. “Onze acties tot nu toe waren in dienst van de gebruiker. Dat kan ik niet genoeg nabedrukken. Misschien hadden we dat al eerder moeten maken.”

Inzicht in staat accu en invloed op snelheid

Cook belooft dat een volgende iOS-update mensen inzicht gaat geven in de sta

at van hun batterij. Voorheen wilde Apple de gebruiker daar niet mee lastig vallen, maar er komt meer transparantie. De iPhone zal de gebruiker ook op de hoogte houden van wanneer de prestaties van de batterij verminderen. iOS zal de iPhone dan nog steeds afremmen, maar de vertragingsfunctie is uit te schakelen.

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​