Design Samsung Galaxy S9 en S9+ opgedoken

Over een maand wordt de nieuwe Galaxy S9 en S9+ door Samsung uitgebracht tijdens het Mobile World Congress. Inmiddels zijn er afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. 

Specificaties Galaxy S9

Het design van de Samsung Galaxy S9 en S9+ is voor een groot deel vergelijkbaar met de huidige smartphone. Net als bij de Galaxy S8 beslaat het scherm door de smalle randen een groot deel van de voorkant.

Deze week zijn er door Evan Blass een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. De Samsung Galaxy S9 heeft volgens Blass een enkele 12 megapixel-camera achterop, de Galaxy S9 Plus krijgt de beschikking over een dubbele lens welke wordt toegepast voor het scherptediepte-effect.

Ook de hardware van de smartphone krijgt een behoorlijke update. Aan de binnenkant van de Galaxy S9 kunnen we een Exynos 9810-chip verwachten met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslag. De S9 Plus beschikt tevens over een Exynos 9810-chip, alleen wel met 6GB aan werkgeheugen en 128GB interne opslag.

Beschikbaarheid

Op 25 februari wordt de nieuwe smartphone door Samsung uitgebracht. Vervolgens wordt de smartphone op 16 maart verkocht.

Bron: technieuws.com

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​