Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Nieuwe iPhones gebruiken geen modems van Qualcomm

Nieuwe iPhones gebruiken geen modems van Qualcomm

Nieuwe iPhones gebruiken geen modems van Qualcomm , Apple zou Qualcomm aan de kant zetten als leverancier voor de modems van de iPhone die in 2018 gaan verschijnen. Dit jaar kiest Apple voor modems van Intel. Dat schrijft de betrouwbare Apple-Analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities meldt Mac Rumors.

Kuo verwacht dat Intel de LTE-modems als de enige gaat leveren aan Apple. Eerder zei Kuo nog dat Intel 70%  van de iPhone-modems zou leveren en de 30% van Qualcomm kwam. Die verwachting is bijgesteld dat Qualcomm helemaal aan de kant word geschoven. Intel & Qualcomm leverden beide modems voor de nieuwe iPhone’s die afgelopen jaar verschenen. Apple is ondertussen met Qualcomm verwikkeld in een reeks recht zaken, onder meer voor macht misbruik van de chip maker.

Qualcomm

Kuo stelt dat Qualcomm mogelijk pas weer bestellingen van Apple kan verwachten, als het bedrijf concessies doet in de lopende recht zaken. De analist zegt dat de snelheden van modems in de iPhone dit jaar ’flink gaat verbeteren’. Veel over de nieuwe toestellen van iPhone Apple is nog niet bekend. Waarschijnlijk worden ze in het najaar van 2018 uitgebracht.Nieuwe iPhones gebruiken geen modems van Qualcomm

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​