Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Windows 11, kennismaken met

Windows 11, kennismaken met 2

Microsoft heeft met veel enthousiasme Windows 11 aangekondigd als het nieuwste besturingssysteem. Deze nieuwe versie belooft een frisse gebruikerservaring en verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers, gericht op esthetiek, prestaties en functionaliteit.

Hoe ziet Windows 11 eruit?

Windows 11 brengt een visuele transformatie met zich mee. Het introduceert een vernieuwd Startmenu, een verbeterde taakbalk en nieuwe animaties. Het design is gestroomlijnd en modern, met afgeronde hoeken en een gebruiksvriendelijkere interface.

5 tips die jou kunnen helpen bij de installatie van nieuwe Windows:

  1. Controleer de systeemvereisten: Voordat je begint met downloaden, controleer of je apparaat voldoet aan de vereisten van Windows 11. Zorg ervoor dat je een compatibele processor, voldoende RAM en opslag, en TPM 2.0 hebt.
  2. Maak een back-up van je gegevens: Het upgraden van een besturingssysteem kan soms onverwachte problemen veroorzaken. Maak daarom altijd een back-up van al je belangrijke bestanden voordat je begint met de installatie.
  3. Zorg voor voldoende opslagruimte: Controleer of je genoeg vrije ruimte hebt op je harde schijf of SSD voor de installatie van Windows 11. Zo voorkom je eventuele problemen tijdens het downloaden en installeren.
  4. Update je huidige systeem: Voordat je Windows 11 downloadt, zorg ervoor dat je huidige besturingssysteem volledig is bijgewerkt met de laatste updates. Dit kan compatibiliteitsproblemen minimaliseren en een soepelere upgrade garanderen.
  5. Raadpleeg betrouwbare bronnen voor hulp: Als je twijfels hebt over het downloaden of installeren van een (nieuwe) besturingssysteem, raadpleeg dan betrouwbare bronnen zoals Microsoft-ondersteuning of gespecialiseerde serviceproviders. Dit kan helpen om mogelijke problemen te voorkomen en een soepele upgrade te verzekeren.

Wat zijn de belangrijkste vernieuwingen?

Belangrijke vernieuwingen zijn onder meer de integratie van Microsoft Teams, wat samenwerken en communiceren vergemakkelijkt. Daarnaast is er een verbeterde gaming-ervaring met DirectX 12 Ultimate en Auto HDR voor een meeslepende gameplay.

Hoe download je Windows 11?

Windows 11 is beschikbaar als een gratis upgrade voor compatibele apparaten. Gebruikers kunnen controleren of hun apparaat geschikt is en de upgrade uitvoeren via de Windows Update-instellingen. Of via de Microsoft website. Klik hier voor de download-link.

Wat zijn de systeemvereisten?

Om Windows 11 te draaien, zijn er specifieke systeemvereisten, zoals een compatibele processor, voldoende RAM en opslag, en TPM 2.0 (Trusted Platform Module). Deze vereisten zorgen voor een soepele werking van het besturingssysteem.

Windows 11 Home vs. 11 Pro

Windows 11 wordt aangeboden in verschillende edities, waaronder Home en Pro. Terwijl de Home-versie geschikt is voor de meeste gebruikers, biedt de Pro-versie extra functies zoals geavanceerde beveiligingsopties en meer controle over updates.

Het upgraden van Home naar Pro

Gebruikers die meer functionaliteit willen, kunnen hun Windows 11-editie upgraden van Home naar Pro via de Microsoft Store of via een productcode die ze kunnen aanschaffen.

Softwarematige reparatie bij een upgrade

Bij het upgraden is een soepele overgang cruciaal. Als klanten hun computer of laptop willen upgraden van een oudere versie naar een nieuwere versie en hulp nodig hebben bij een soepele softwarematige overgang, kunnen ze gebruikmaken van gespecialiseerde serviceproviders voor een zorgeloze upgrade. Computerglobe is gespecialiseerd in softwarematige reparaties en kan hiermee u helpen. Neem contact met ons op of plan een afspraak in.

De nieuwe besturingssysteem van Microsoft is een veelbelovend besturingssysteem met opvallende esthetische veranderingen en verbeteringen in functionaliteit. Voor meer informatie over het upgrade-proces en ondersteuning bij de overgang kunnen gebruikers terecht bij Computerglobe, uw uitgang voor al uw ICT-problemen, zowel software- als hardwarematig. Voor reparaties, upgrades en verdere assistentie kunt u gerust langskomen of contact opnemen met ons.

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​