Google-review score van 4.7 / 5 uit 415+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

iPhone-vertraging geldt alleen voor iPhone 6 en 7

iPhone-vertraging geldt alleen voor iPhone 6 en 7

iPhone-vertraging geldt alleen voor iPhone 6 en 7. De iPhone 8, 8 plus, en X hebben hardware verbeteringen aan boord die een geavanceerd prestatie beheer geven waardoor IOS onverwachte fouten zoals toesteluitval kan voorkomen. Dit stelt Apple in officiële antwoorden op kritische vragen van een Amerikaanse senator.

“Oudere iPhone modellen zoals de iPhone 5S hebben andere vereisten voor systeem vermogen dan nieuwere iPhone modellen”, verklaart de fabrikant. Die oude generatie heeft dus geen last van het bewuste vertragen dat Apple Apple stilletjes heeft doorgevoerd. De iPhone maker beperkt soms het prestatie niveau voor toestellen van de iPhone 6 en 7 om batterij pieken te voorkomen.

 

Uitleg na uitkomen

Oudere accu’s kunnen pieken niet aan en kunnen dan voor onverwachte uitval van de toestel zorgen. Ook als de batterij helemaal opgeladen is. Apple offert prestatie niveau op ten gunste van batterij vermogen, heeft het net voor de kerst uitgelegd is een persverklaring. Deze uitleg is verstrekt nadat os uitgekomen dat geruchten ober bewuste iPhone afknijping waarheid zijn. Dit heeft flinke ophef veroorzaakt.

Apple is met meer uitleg gekomen, in reactie op vragen van de Republikeinse senator John Thune, die voorzitter is van de commissie voor Handel, Wetenschap en Transport. Hij heeft de antwoorden van Apple op zijn acht vragen nu geopenbaard, meldt tech nieuwssite Ars Technica.

 

Vraag over transparantie

In de brief schept de iPhone producent echter geen volledige duidelijkheid. Thune had ook gevraagd hoe Apple voortaan meer transparant zal zijn, wat het bedrijf van CEO Tim Cook heeft toegezegd in reactie op de ontstane ophef. Apple laat de Amerikaanse senator nu niet weten wat de genoemde hardware verbeteringen zijn, waarmee het zijn nieuwste iPhones in wezen aanprijst.

Daarnaast blijft onduidelijk wat Apple eventueel doet wanneer de iPhone 8, 8 Plus  en X ouder zijn en mogelijk zwakkere accu’s hebben. Tot slot stelt de fabrikant nog dat het ‘opties verkent’ over mogelijke kortingen of terugbetalingen voor klanten die voor het uitbreken van batterygate hun iPhone accu hebben laten vervangen. Zij hebben daarvoor toen de volle bedrag moeten betalen.

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​