Google-review score van 4.7 / 5 uit 350+ reviews.

Email ons

[email protected]

Bel ons

0204701923

Specialist

Apple

Samsung Galaxy S9 en S9+

 Samsung Galaxy S9 en S9+

De nog niet uitgebrachte Samsung Galaxy S9 en de Samsung galaxy S9+ zouden in eerste instantie Super-Amoled schermen krijgen. De Samsung Galaxy S9 krijgt een 5,8 inch scherm en de Samsung Galaxy S9+ een 6,2 inch scherm.

Het uiterlijk van de toestellen lijkt vrijwel op die van de Samsung Galaxy s8 en Samung Galaxy s8+, die in 2017 op de markt werden gebracht. Zo hebben beide toestellen een ontwerp met een display zonder randjes en de bekende Bixby-knop aan de zij kant. Met deze knop is Samsung’s spraak assistent op te roepen.

VentureBeat stelt dat de twee telefoons niet alleen gaan verschillen op het gebied van de schermen, maar ook op de componenten. Althans: beide toestellen krijgen een Qualcomm Snapdragon 845-processor, maar met uiteenlopende hoeveelheden werk- en opslaggeheugen.

Camera’s

Beide toestellen krijgen verder een 12 megapixel camera aan de achterkant. De Samsung Galaxy S9+ krijgt echter een 2e camera van 12 megapixel op achterkant. Het verschil tussen Samsung Galaxy 9-modellen en Samsung Galaxy S8-modellen is dat bij de Samsung Galaxy S8-modellen de vingerafdrukscanner naast de camera zit en bij de Samsung galaxy S9 juist aan de onderkant van het voorscherm.

Belangrijker is verder nog de betere camera, die in beide toestellen geplaatst wordt. Het gaat om een camera met 12-megapixelsensor, die over een variabel diafragma van tussen de f/2.4 en f/1.5 beschikt. De Galaxy S9+ krijgt een dubbele camera, waarvan de tweede camera een vast diafragma krijgt.

Wanneer zijn ze te zien?

Volgens geruchten horen beide toestellen op 16 maart te verschijnen. Op 25 Februari worden de toestellen onthuld.

Let wel: dit zijn geruchten. Er is nog niets officieel bekend gemaakt.

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​