Wat een ellende als je smartphone met water (of ander vocht) in contact is gekomen! De verleiding om te kijken of ie het nog doet is groot, maar ook een groot gevaar. Als je toestel nat is en weer aangaat dan kan je je voorstellen dat er kortsluiting ontstaat en er van alles binnenin het toestel kapot gaat.

Wat moet je dan doen?

Laat het toestel met rust, haal zo snel mogelijk de batterij eruit als dat kan en laat ‘m met rust, sluit ook geen lader aan. Leg je toestel vooral niet in de rijst of in de gemalen koffie. Dit zijn fabeltjes, we vinden regelmatig rijst en koffie in toestellen terug. Vervolgens bevelen we je aan om je smartphone zo snel mogelijk grondig schoon te laten maken omdat waterschade op de langere termijn door kan werken. Doordat het vocht opdroogt ontstaat er vaak corrosie waardoor er kortsluiting kan ontstaan. Alleen je toestel op laten drogen heeft dus geen zin.

Breng dus je toestel snel bij ons langs. Wij hebben een speciale prijsafspraak voor waterschade. Eerst proberen we door middel van een snelle diagnose vast te stellen of het zin heeft om er mee aan de slag te gaan. Als we zien dat er al teveel schade is aangericht dan krijg je het toestel weer mee zonder kosten. Maken wij de inschatting dat het zin heeft om te gaan reinigen dan laat je het bij ons achter. Nadat we het toestel volledig hebben gedemonteerd verwijderen we de vochtschade. Vervolgens testen we het toestel uitvoerig en bouwen we het apparaat weer op. En dat kost al snel 3 tot 5 werkdagen.

Ook op deze reparaties geven wij 90 dagen garantie.

Menu

Computerglobe is een erkende reparatieserviceprovider. We onderscheiden ons door reparaties aan te bieden met concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED – COMPUTERGLOBE | BTW: NL864877717B01 KVK: 89096770​